Mungkin kita terlalu bahagia dengan sesuatu hingga terleka,lalu Allah uji kita agar kita tersedar. Mana mungkin perjalanan hidup seindah drama .

Saturday, February 11, 2012

BBq BErSmer KWn2 AQ




TErBaek!!!!


muler2,aku penoh semangat g ke bank untok wt sspn..kawan2 dh buat ker???lepas 2,aku melencong kat Sakan Sdn.Bhd...huhuhu...aku nak lawat kawan2 aku yang aku rindu giler....ader Najaa,kak kas,kak ina,meah,faiz,bos n dua owg kawan baru aku...awesome giler....teraser cam dah lamer aq berenty kejer padahal baru lagy kowt...hahahah....tapy pyan cutey....x per malam nanty aku dapat jumper dier....hahahah..sowie la kat pian coz aku selalu wat dier sakit haty dengan loyar buruk aq n kawan2 sumer...hahahah..memang
perangai aku cam poyo+budak2 tapy aq dh matured la skunk....:)

semalam kan aq ader wat bbq dengan kawan2 aq..kawan2 sekerja aku yang dulu...seriously,aq rindu giler kat dierowg sumer....makan+gElak Tawa..sumernyer aq rindu giler....tapy skunk aq dh dapat kerja baru..mak aih,sumernyer senior tu....cam ner la aku nak sesuaikan diri nier...hope dapat la aku sesuaikan diri dengan persekitaran baru...

muler2 aq hampir terlupa la jgk....iyolah khusyuk melihat citer DINGIN LAVENDER...tiber2,aq dapat panggilan dari Pyan...hahahha..baru aq teringat aq ader bbQ ngan Kawan2 aq terCYunk...hahah..sowier kawan2....aq pown bergegas la datang....


aku datang..timbul rasa kecian kt Pyan coz dier sedang berusaha untok idupkn apy..OMg!!!aku dh la datang lambat...sumer kawan aq menyaper aq....orang 1st tegor aq mestey la pyan then faiz...selain dierowg,najaa,kak ini,kak kas,meah dan echa..kiterowg sumer sebayerr except kak kas........dierowang sumer sporting giler+baek...hahahah


bez la dengan korang....makan ayam+kentang+hotdog+buah oren+minum air Laici...
kenyang sangat..aku tolong kipaskan jer n then makan.nyummmmmmmm
....bab makan la aku suker...hahahah.. lebey kurang dalam pukol 12 lah bbq 2 cyiap....macam gi picnic aku raser...angin pulak kuat pulak 2.kak kas,meah,echa n kak ina tunggu aku campai la mak aku datang...i'm de last person...thanx untok mereka ini coz tunggu..lepas nier,aku kejer kat tempat laen...x der maser sangt nak lawat korang...he3....tapy korang kan ader kawan baru,so jangan2 rindu2 aq tau...hahahah..prasan la aq nier..tapy biar la skali sekala kan.....

aku belajar banyak bender biler aku kejer dengan dierowg....klakar ader la jugak...malam tady,aq luper pulak bawak kamera..so x leh aq uploadkan gmbar kat cini yer....lepas nier,kiter masing2 sambung belajar nanty x jumper lagy....hope lepas nier bole jumper lagy yer....:)

walaupun aku x kejer lagy tapy aq cyunk korang sumer.....doakan aku kejer2 baek kan tempat baru coz aku nier dh x der mood nk kejer lagy nier...hahahahah..so doakan aku berjayer ....nanty aku amek gambar pakai baju SAKAN...hahahah....dah lamer x pakai------->lmer sangat ker????hahahahah....x der kejerkan aku nier...

lepaskan gian dengan memakai baju SAKAN....huhuhu...tempat 1st aku kejer...

SAKAN:
-1st tempat kejer aq
-tempat 1st aku jager department yang "Hot"..hahahah
-tempat 1st aku dapat kawan selain pontian selepas terlepas dr jadi banduan...hahaha