Mungkin kita terlalu bahagia dengan sesuatu hingga terleka,lalu Allah uji kita agar kita tersedar. Mana mungkin perjalanan hidup seindah drama .

Saturday, February 23, 2013

owh,,dinner???

    dinner asasi law kat sacc mall,,,esok pulak,dinner asasi palam,,kan bez kalau ary yg sama,,ehemmmm...eip,cukup farah,,,seperti yang aku jangkakan,aku makan dengan penuh kesusahan dan kepayahan.,,al-maklumlah ,selama nie,aku kan perempuan melayu terakhir,,*booo,,perasan*aku rasa macam nak baling sudu garpu tue .boleh buat drama ibu mertuaku kat situ,,.. naseb baek ayam,daging,udang aku tak melayang2 kat meja sebelah,belakang n depan.,.,dah la,meja aku belakng vvip,memang seronok la kalau sudu garpu aku melayang...

     Raudhah kan ,dier siap awal,,pukul 5 petang dah sampai kat bilik aku,,fuiyoo,semangat ke:dinner:an betul la,,dalam pukul 6 lebey tue,kiterowang naik bas pergi ke sacc mall..ramai giler orang,,terasa bengang giler jalan kat sacc mall...

    ada banyak persembahan,,ada bollywood la,ada nyayian solo n menari,,aku suka tarian yang laki tue,,giler gempak,,, dinner n dinner,,,disebabkan dinner,aku tersalah hantar mesej kat seseorang,,malu giler,,aku nak hantar mesej kat azrina tapi terhantar mesej kat dier,,dah la,aku tak pernah mesej dengan dia,,aku tak perasan giler kowt...tetiber,dier reply,,time tue,rasa malu giler,,aish,keran dinner,,,doakan lah aku dengan dia yer,,,*wajib*,,,especially to mahirah,,hahahaha..luper nak cakap  malam tue,memang mahirah meletop abes,,aku citer kat mahi,dier gelak jer,,,nampak x,dier merestui??hehe...

    time orang buat persembahan,aku makan jer,,sebab aku lapar,,aku nie kuat makan tau,,,aku tengok kejap2 jer,,yang penting,aku dapat makan,,tapi,lastly,aku lapar jugak,,ish2,,cukup2 la tue,.farah oi,,bersyukur yer,,,

   gambar??owh,aku tak der gambar,,limited,,hahahaha,,,sebab aku rasa time dinner,aku terasa macam chipmunk,so,aku tak nak upload gambar,,,bajet gitu kan,,so,abes dinner tue pukul 10 lebey,,after that,mula la sesi bergambar dengan classmate,,,penat la jugak,,,*amboi,amek gambar pow penat ker??*  aku on9 fb,tengok2,faez dah upload gambar2 dinner dia,,tengok2,dia semangat betol,,,aku jadi orang yang like jer la gambar dier,,,aku menyokong jer,,,hahaha,,banyak giler gambar dier,,

   after that,aku bukak la blog aku,,yes,akhirnyer,classmate kawan baik aku tue reply,,dier cakap she will take note what i've said before,,,sangat2 gembira,,, akhirnyer,ada jugak orang yang tahu perkembangan kawan baik aku tue,,thanx so much...:)

Friday, February 1, 2013

the end ,,,

assalammualaikum

alhamdulillah,akhirnyer,aku dan kawan2 dah selesai menjawab soalan test law II,,aku main hentam jer jawab sebab aku tak study sangat..semuanyer nampak sangat khusyuk menjawab soalan test law II,,barangkali,mungkin bagi dierowang,soalan itu sangat mudah,,tapi,bukan untuk aku,,macam biaser,muker aku,duduk belakang time exam ataupun test,,,sebab aku sangat nervous kalau nak amek exam atau test...

dan macam biaser,aku bukan lah antara orang yang terawal hantar kertas jawapan aku,,aku adalah antara orang yang terakhir hantar kertas jawapan aku,,aku tak berapa yakin untuk hantar kertas jawapan awal..sebab aku rasa aku  bukanlah gifted and talented in law....kiri,kanan,depan,belakang aku semuanyer khusyuk menjawab test law II,,aku yang duduk tengah rasa macam i;m dying now..



aku tengok RAUDHAH,faez*ha,raudhah pesan suro boldkan nama dier kalau aku nak mention nama dier kat blog,,*,pergh,,menulis jer dierowang nie,,rasa macam nak baling pen jer dekat dierowang suro stop menulis*ini termasuk dalam damages ker??*aku tengok ramai yang dah hantar awal,,aper lagi,aku pown marathon la jawab test law II,,mahirah,nani,qiela,azidah n mimie,memang aku dah tak nampak langsung,,nie lagi lah,,,dierowang sorok dari aku kowt,,,sebab nanti aku akan aku copy paste jawapan dierowang,,,*macam boleh kan??*

so,the conclusion is,belajar awal2 yer ,farha,,, kalau tak,bak kata cikgu aku dulu,kamu akan mati di dewan peperiksaan

#to raudhah,aku dah siap bold,italic,underline,caps lock ,warnakan nama kau,,special sikit :P,,hahaha