Mungkin kita terlalu bahagia dengan sesuatu hingga terleka,lalu Allah uji kita agar kita tersedar. Mana mungkin perjalanan hidup seindah drama .

Sunday, May 26, 2013

alhamdulillah,result kptm :)

assalammualaikum..

          hai,warga blogger semua.. ada cerita2 terbaru ker?? lately,sangat busy dengan kehidupan sendiri.. tapi,aku rasa sangat gembira menghadapi kehidupan sekarang dan in shaa Allah,sampai ke masa hadapan.. walaupun tak dapat penuhi semua impian aku, at least,ada beberapa impian aku yang mampu tercapai.. syukur,alhamdulillah ...

           and one of them, cukup gembira bila bukak email, dan tengok result pointer kptm.. rasa macam nak terlompat2 .. i'm not a childish cuma sangat teruja..ceh,cover malu la tue nak mengaku diri tue bersikap kebudak2 an :P.*makan selipar lepas nie*  Alhamdulilah,cgpa untuk keseluruhan kedua2 sem untuk semua subjek---->3.23.. tapi,untuk permohonan upu,hanya 4 subjek law yang terbaik akan dipilih ,seterusnya dikira sebagai cgpa untuk permohonan upu--->3.75... orang pertama yang tahu,of coz,my parents and roomate aku,nani.. yup,nani adalah orang yang selalu beri semangat untuk aku terus study..

selepas nie,hanya berdoa dan bertawakal jer tentang masa depan...