Mungkin kita terlalu bahagia dengan sesuatu hingga terleka,lalu Allah uji kita agar kita tersedar. Mana mungkin perjalanan hidup seindah drama .

Sunday, September 21, 2014

Pesta Konvo 16 :)

Assalammualaikum

Blog!! disebabkan kemalasan yang melanda macam ribut taufan, dibiarkan blog ni yang entah berapa lama. Actually,busy2 , busy dengan add drop subjek :3  Penat add subjek , then drop balik . Well,baru la thrill kan.. I'm software engineer to be yang paling penakut nak buat projek setiap sem,sebab tue aku akan drop benda yang ada praktikal *sukahati jer* serius, memang projek aku hancur macam gunung berapi melanda. So, hilangkan stress add drop *add drop jer pun* , pergilah berfoya2 di pesta konvo kali ke-16 . T.T, duit mengalir laju jer macam air sungai setiap kali pergi pesta konvo nie. Bukan beli barang apa pun, habiskan duit dekat makanan jer. Bayangkan, start jejak kaki kat pesta konvo ,beli makanan. Then, nak balik ke kolej,beli lagi makanan. Aku rasa berat naik bertan2 kowt.

 Pergi pesta konvo,excited tengok senior2 pakai jubah ala2 harrypotter tue dengan bunga2. Pergh, rasa jelez kowt even time sekolah dulu,masa form 3 and form 5 ada jugak hari graduasi. Tapi,feeling tak sama grad masa sekolah dengan universiti. Dapat habiskan study, dapat ijazah,the certificate untuk dapatkan kerja, dengan baling2 topi konvo :3 *ehhh*  Pesta konvo kali nie aku join sebab kena jaga booth kelab , kalau tak,memang takkan la nampak muka kat pesta konvo yang jauh kat dewan besar tue. And kebetulan, member,fifa tue jadi rakan konvo, malam pesta konvo pun turun padang,mencemar duli la konon2 nya. Ada la jugak artis2 yang datang memeriahkan, tapi aku duk makan kat tepi2 booth tue .

And kiterowang nie yang tak konvo2 lagi nie, lama2 lama lama2 lagi nak konvo, just see senior2 yang grad nie dengan penuh excitednyer. and eager nak konvo dengan cepat. ewaahhhh, ingat senang nak tunggu dengan penuh sabar dalam study?? dengan assignment yang melambak2,malasnya lagi, duit yang tak mengenang jasa tuannya dengan mengalir laju jer. huh! so, datang pesta konvo,dengan niat nak tengok senior2 konvo dan menimbulkan semangat baru untuk study ..  In shaa Allah, we will be next to graduate :)

so ,here, beberapa gambar pesta konvo kali ke-16 :)

karl  shafek was here !!!


the last day of pesta konvo :)  tq camera man adik2 yang comel :D


booth FSKIK :) my faculty . 
with the lecturer and en kamil :) tq camera man.. hahaha

dierowang sebenarnya nak main apa kejadah kat belakang tue, tapi malu :3